2015 m. gruodžio 17 d., ketvirtadienis

Mamų tinklaraščiai

Kodėl Mamos rašo (MR)?

1. Jei esi mama ir rašai savo tinklaraštį, ir nori praplėsti savo skaitytojų ratą, tai MR yra galimybė reklamuotis: facbook paskyroje arba šiame tinklaraštyje, paliekant straipsnį su nuorodomis.

2. Jei abejoji, ar norėtum kurti savo tinklaraštį, tai gali išbandyti save čia. Pirmuosius straipsnius gali paskelbti MR tinklaraštyje. O jei vis dėlto apsispręsi, kad nori rašyti, galėsi reklamuoti savo tinklaraštį čia.

3. Jei nori rašyti, bet tai nori daryti retkarčiais ir nenori turėti savo tinklaraščio (kad jis būtų sėkmingas, jis turi būti pakankamai aktyvus, bet tam reikia turėti laiko). Straipsnius galima skelbti MR tinklaraštyje.

4. O jei nerašai ir nenori rašyti, tai čia rasi kitų mamų nuorodas į tinklaraščius, straipsnius,  kuriuose, neabejoju, dalijasi naudinga savo patirtimi ir informacija, mums, mamoms, aktualiais dalykais. Juk mamos rašo tik apie tai, kas tikra ir išgyventa :).


Straipsniai neturi būti reklaminiai.
Jei kyla klausimų, rašyk auginustebukla@gmail.com.


RAŠANČIOS MAMOS:

Akvilė, trijų dukrų mama:
Tinklaraštis www.auginustebukla.lt apie vaikų lavinimą, į kurį telpa kur kas daugiau nei raidelės ir skaičiai.


**********

Elena, dviejų sūnų mama:
Su vaikais tinklaraštis apie kūrybingą laiką su vaikais. Kartais peržengiu virtualų slenkstį ir susitinku su mamomis/ vaikais/tėvais gyvai. Kartais uždarau duris ir sukuosi savoj virtuvėj, kad turėčiau, ką vėliau papasakoti skaitytojams.
Pagrindinė tinklaraščio linija - būti kūrybingai. Ir tai apima visas gyvenimo sritis.


*********

Kotryna:
Aš ir vyras rašome apie gerus vaikus, kurių kol kas vienas ir jam beveik pusantrų metų:  http://gerivaikai.com/
Tam, kad tai, kas vyksta, nebūtų nereflektuota ir pamiršta.
**********
Giedrė ir Irena:
Sąmoningos mamos- netelpa į mamos tinklaraščio sąvoką. Rašomas ne tik blogas, pavyzdžiui, kaip grūdinti vaiką ar pasveikti natūralių priemonių pagalba, bet ir rengiamos mamų specialisčių paskaitos. 

 **********

Simona (ir Tomas):
Apie gyvenimą džiaugsmo gatvėje, nors žymiai aktyviau įspūdžiais dalijamasi socialineme tinkle apie šeimos gyvenimas Pietryčių Azijoje su vaikais. Kolekcionuoja nuotykius ir įspūdžius, ne daiktus! 

 **********

Eglė ir Evelina:
Tikros dviejų mamų istorijos, žaidimų idėjos ir kitos įžvalgos, kuriomis dalijasi jaukiame tinklaraštyje ekvadru.lt


 **********

Vytenė:
Dar visai neseniai visiems prisistatydavau kaip vaikų ligų gydytoja rezidentė, bet prieš pusmetį gavau kur kas svarbesnes pareigas – būti mažosios Barboros mama. Tik ja tapusi supratau, koks nuotykis manęs laukia! https://esumama.wordpress.com/


***********

Almantė:
Tinklaraštyje http://padauzusapnai.blogspot.lt dažniau ar rečiau pasipasakoju apie savo padaužyčių nuotykius, perliukus, kartu skaitytas knygas ir šiaip, kas tik šauna į galvą. Tai tarsi mano išdykėlių dienoraštis, kurį kasmet atrinkus tam tikrus įrašus atspausdinu ir padarau knygą. Tikiuosi, joms užaugusioms bus įdomu paskaityti. O man tiesiog smagu rašyti. 

 **********
Simona:
Trijų vaikų mama, baigusi studijas socialinių mokslų ir edukologijos srityse. Studijavusi vaiko raidos, bendrąją, šeimos psichologiją, sociologiją, antropologiją, įvairius edukologijos dalykus.
Ir štai jos tinklaraštis Motinystės labirintuose apie šiuolaikinės mamos kasdienybę, pafilosofavimai apie globalius dalykus, taip pat rasite ir labai žemiškų buitinių temų, praktinių patarimų. 


 ************


Neringa:
Esu dirbanti mama, turinti tris sūnelius ir tris aukštuosius išsilavinimus (bet sūnumis didžiuojuosi daug labiau :) ). Rašau blogą be "saldiklių" ir be rožinių akinių. Atvirą, nepagražinta ir kartais netgi aštrią nuomonę apie vaikų auginimą ir vaikams skirtas prekes bei paslaugas.

Taigi kitoks, itin populiarus tinklaraštis http://www.mamalogas.lt/ 
:
Neringa:

Tinklaraštyje Moku žaisti - idėjos, ką veikti su vaikais namie, lauke ar kelionėje, kaip pasigaminti žaislų, panaudojant tai, ką jau turime buityje. Tikiuosi, kad mano įrašai įkvepia tėvus praleisti daugiau kokybiško ir kūrybingo laiko su vaikais.

Komentarų nėra :

Rašyti komentarą