2016 m. lapkričio 18 d., penktadienis

SMART įprotis, kurio dėka gauname papildomai vitaminų


Tikriausiai pažįstamas jausmas – darbas, mokykla, darželis (ypač tiems, kurie turi daugiau vaikų) – to laiko vis maža, pastovus skubėjimas. Ir toje skuboje turime nuolat pasirūpinti sveikais užkandžiais.

Ir šast gaunu pasiūlymą sudalyvauti projekte „Sultys ir glotnučiai – SMART formos vitaminai“. Ir tai iš tiesų palengvina gyvenimą! Taigi 2 savaites dalinsiuos su jumis savo įspūdžiais!



100sultys ir glotnučiai rekomenduojami užsiėmusiems žmonėms, nes yra patogūs naudoti ir visiškai natūralūs, be jokių pridėtinių cukrų, dažiklių ir konservantų.

Projektą remia Europos sąjungos ir Lenkijos Respublikos lėšos bei vaisių ir daržovių vartojimo skatinimo fondas. Esmė - skatinti visus vartoti 5 porcijas vaisių ir daržovių per dieną, o vieną iš šių porcijų gali pakeisti būtent sultys arba glotnučiai. Naudinga visiems! 

Projekto tęsinys čia


2 komentarai :

  1. Pritariu, kad sultys ir glotnučiai - pats geriausias vitaminų šaltinis, ypač žiemą, kai trūksta ne vien vitaminų, bet ir saulės dar plius.. Tačiau jei į mano akiratį papuola nuolaidos maisto papildams, žiemą vistiek jų nusiperku ir puikiausiai suvartoju - na nes kad ir kaip norėtųsi ekologiškai, tik natūraliai ir pan. viską daryti, pas mus to daryti gamta neleidžia - palmės neauga čia, tik sniego krūvos..

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tikrai, kad juose yra vitaminu, taciau ir as perku papildomai, vat kad ir vitamina D https://www.vitaminai.lt/katalogas/vitaminas-d/ bet kaip rasote jei skubi ir tiesiog nori kad vaikai sveikai gertu jie yra tobulas dalykas. O kai tampa iprociu, nereikia jokiu kenksmingu vaisvandeniu ir visi laimingi ir sveiki!

    AtsakytiPanaikinti